Registracijos istorija, privatumas ir saugojimas
Kiekviena registracija saugoma kaip asmens lankomumo istorijos dalis. Šis straipsnis paaiškina, kiek laiko ta istorija saugoma, kaip ištrinti vieno asmens registracijos istoriją ir kaip tėvai gali paprašyti ištrinti savo vaiko istoriją. Visais atvejais asmens profilis išsaugomas -- pašalinami tik registracijos įrašai.
Kiek laiko saugoma registracijos istorija
Pagal numatytuosius nustatymus TimelyChurch saugo registracijos istoriją visada. Norėdami ją saugoti nustatytą laiką:
- Atidarykite Planavimas > Registracija, spustelėkite krumpliaračio piktogramą Registracijos nustatymai ir atidarykite skirtuką Parinktys.
- Raskite Registracijos istorijos saugojimas („Kiek laiko saugoti atskirus registracijos įrašus. Šis nustatymas niekada neištrina asmens profilio.\").
- Lauke Saugoti registracijos istoriją (dienomis) įveskite dienų skaičių. Palikite tuščią (ar 0), kad istorija būtų saugoma visada.
- Spustelėkite Išsaugoti parinktis. (Tam reikia Registracijos teisės Tvarkyti.)
Kiekvieną naktį už šį laiką senesni registracijos įrašai pašalinami. Pašalintos registracijos nebesirodo lankomumo istorijoje, sesijų puslapiuose ar ataskaitose, todėl pasirinkite laikotarpį, kuris vis tiek apima lankomumo įrašus, kuriuos jūsų bažnyčiai reikia saugoti.
Automatinis valymas seka jūsų bažnyčios dieną. Pavyzdžiui, vakare jis nebetrina įrašo, kurį jūsų bažnyčios diena dar išsaugo.
Vieno asmens registracijos istorijos ištrynimas
Norėdami pašalinti visą vieno asmens registracijos istoriją -- pavyzdžiui, šeimos prašymu:
- Atidarykite asmens profilį ir eikite į skirtuką Lankomumas.
- Šalia Registracijos skaičiaus spustelėkite Pašalinti registracijos istoriją.
Spustelėjus mygtuką, visa šio asmens registracijos istorija ištrinama negrįžtamai. Asmens įrašas išsaugomas. Šio veiksmo anuliuoti negalėsite, todėl prieš spustelėdami įsitikinkite, kad atidarytas tinkamas asmuo.
Jums reikia leidimo redaguoti žmones. Skirtukas Lankomumas rodomas tik tada, kai asmuo turi registracijos ar lankomumo įrašų.
Kai tėvas prašo ištrinti vaiko istoriją
Tėvai ir globėjai gali paprašyti ištrinti savo vaiko registracijos istoriją iš narių portalo.
Ką daro tėvas
- Narių portale atidarykite Mano profilis ir skirtuką Privatumas.
- Skiltyje Vaiko registracijos istorija („Kaip globėjas, galite paprašyti ištrinti vaiko registracijos istoriją. Bažnyčios darbuotojai atsakys per 45 dienas. Šis prašymas niekada neištrina vaiko asmens profilio.\") spustelėkite Prašyti ištrinti registracijos istoriją šalia vaiko.
- Prašymas išsiunčiamas, o tada prie vaiko rodoma „Ištrynimo prašymas laukia darbuotojų peržiūros\".
Ši parinktis siūloma vaiko šeimos suaugusiesiems, kurie yra tėvas ar globėjas (tėvo ar globėjo rolė arba įjungta Teisėtas globėjas).
Ką daro jūsų komanda
- Kiekvienas bažnyčios administratorius gauna užduotį: Vaiko registracijos istorijos ištrynimo prašymas -- „[globėjas] paprašė ištrinti [vaiko vardas] registracijos istoriją. Atsakykite per 45 dienas.\"
- Atidarykite vaiko profilį ir eikite į skirtuką Lankomumas. Pranešime rašoma Globėjas paprašė ištrinti registracijos istoriją -- „Atsakykite per 45 dienas. Istorijos pašalinimas išsaugo asmens įrašą.\"
- Spustelėkite Įvykdyti ištrynimo prašymą. Vaiko registracijos istorija ištrinama, o prašymas uždaromas. Šio veiksmo anuliuoti negalėsite.
Susiję straipsniai
- Registracijos nustatymai
- Asmens profilio apžvalga
- Kas gali matyti vaikų medicininę ir alergijų informaciją
- Lankomumo ataskaitos ir registracijos istorija
Paskutinį kartą atnaujinta: 2026 m. spalio 21 d. (8.205.306).