Aukų pranešimai
TimelyChurch gali pranešti jūsų aukojimo komandai, kai gaunama auka, kai nepavyksta pasikartojantis mokėjimas ir kai auka grąžinama. Puslapis Aukų pranešimai nusprendžia, kas gauna šiuos įspėjimus ir ar juose rodomi aukotojų vardai. Kiekvienas juos gaunantis asmuo vis tiek gali pasirinkti, kaip dažnai jie ateina.
Aukų pranešimų atidarymas
- Administratoriaus šoninėje juostoje eikite į Finansai > Aukojimas.
- Spustelėkite meniu Daugiau veiksmų (trijų taškų piktograma) ir pasirinkite Pranešimų nustatymai.
Puslapis vadinasi Aukų pranešimai: „Pasirinkite, kam pranešama, kai gaunama auka, ji nepavyksta arba grąžinama — ir ar rodomi aukotojų vardai."
Puslapį gali atidaryti bet kas, turintis prieigą prie Aukojimo. Pakeitimams išsaugoti reikia Aukojimo lygio Buhalteris ar aukštesnio (mygtukas Išsaugoti nustatymus rodomas tik tada).

Kam pranešama
Skiltis Kam pranešama „taikoma naujos aukos, grąžinimo ir nepavykusio pasikartojančio mokėjimo įspėjimams." Pasirinkite vieną iš dviejų parinkčių:
| Parinktis | Ką ji reiškia |
|---|---|
| Visi, turintys prieigą prie Aukojimo (rekomenduojama) | „Automatiškai Finansų administratorius ir Buhalteris (tik skaitymui) — bei Administratoriai, kol prieiga prie Finansų neapribota aukščiau. Atsinaujina automatiškai, keičiantis vaidmenims." |
| Pasirinkti konkrečius žmones | „Pasirinkite tiksliai, kam pranešti, nepriklausomai nuo jų vaidmens." Pasirodo jūsų komandos narių sąrašas -- pažymėkite kiekvieną asmenį, kuriam reikia pranešti. |
Jei pasirenkate konkrečius žmones ir vienas iš jų negali matyti Aukojimo, tas asmuo „gaus tik sumą ir fondą, bet niekada aukotojo vardo."
Aukotojo privatumas
Skiltyje Aukotojo privatumas jungiklis Slėpti aukotojų vardus šiuose pranešimuose visiems pašalina aukotojo vardą iš kiekvieno įspėjimo: „Gavėjai mato sumą ir fondą, bet niekada, kas aukojo — net Finansų administratoriai." Pagal numatytuosius nustatymus jis išjungtas. Kai jis išjungtas, automatiškai anonimizuojami tik gavėjai, neturintys prieigos prie Aukojimo -- žr. Kas gali matyti aukojimą ir aukas.
Spustelėkite Išsaugoti nustatymus, kad pritaikytumėte savo pasirinkimus.
Kaip dažnai kiekvienas asmuo gauna pranešimus
„Kiekvienas aukščiau pasirinktas asmuo vis tiek gali pats pasirinkti gauti šiuos pranešimus akimirksniu, kaip dienos suvestinę, savaitės suvestinę arba visai juos išjungti — skiltyje „Aukojimo veikla“ savo Pranešimų nustatymuose." Aukų pranešimai nusprendžia, kas gali gauti; kiekvieno asmens paties nustatymai nusprendžia, kaip dažnai jis gauna.
Pranešimas „Šiuo metu Aukojimą gali matyti kiekvienas administratorius"
Bažnyčios, prisijungusios prie TimelyChurch anksčiau, nei nauji paskyrai pradėta saugoti Finansus atokiau nuo Administratoriaus rolės, šio puslapio viršuje mato gintaro spalvos pranešimą su pavadinimu Šiuo metu Aukojimą gali matyti kiekvienas administratorius. Jame paaiškinama, kad jūsų bažnyčiai niekas nepasikeitė -- kiekvienas Administratorius vis dar turi pilną prieigą prie Finansų -- ir kad apribojimą galite priimti bet kada. Apribojimas keičia tik tai, kas mato Aukojimą ir Apskaitą; jis niekada neištrina duomenų, o prieigą bet kuriai rolei galite grąžinti.
- Apriboti dabar paprašo patvirtinimo, tada Aukojimą, Fondus, Pažadus, Biudžetus, Apskaitą ir Aukų ataskaitas laiko atokiau nuo Administratoriaus rolės. Administratoriai išlaiko kiekvieną kitą modulį; žmonės, kuriems reikia finansų prieigos, naudoja finansų rolę, pavyzdžiui, Finansų administratorių ar Buhalterį (tik skaitymui).
- Ne dabar paslepia pranešimą.
Tas pats pasirinkimas yra nustatymas Aukų privatumas skiltyje Bažnyčios nustatymai -- žr. Administratorių neįleidimas į Aukojimą.