Kiek laiko lieka aktyvi bendrinama profilio atnaujinimo nuoroda?
Kai nukopijuoju nario profilio redagavimo nuorodą, kad ja pasidalinčiau, kiek laiko ji galioja ir kas gali ja pasinaudoti?
- Nuoroda lieka aktyvi 72 valandas (tris dienas). Po to ji automatiškai nustoja veikti. 72 valandų terminas pradedamas skaičiuoti atidarius asmens profilio puslapį, todėl jei puslapis kurį laiką buvo atidarytas, įkelkite jį iš naujo prieš pasirinkdami Kopijuoti profilio atnaujinimo nuorodą.
- Tai saugi pasirašyta nuoroda. Jos negalima suklastoti, pakeisti ar pratęsti.
- Prisijungti nereikia. Bet kas, turintis pilną nuorodą, gali atidaryti to konkretaus asmens profilio redagavimo formą, kol baigsis jos galiojimo laikas. Ji leidžia redaguoti tik tą vieną jūsų bažnyčios asmenį. Dėl šios priežasties pasidalinkite ja tiesiogiai su tuo asmeniu ir neskelbkite jos viešai.
- Nuorodos negalima atskirai išjungti nepasibaigus jos galiojimo laikui. Jei pasidalinote ja per klaidą, ji nustos galioti savaime po 72 valandų. Nukopijavus naują nuorodą, senesnės neišjungiamos.
- Neskirta vaikams. Jaunesniems nei 18 metų asmenims vietoj šio meniu punkto rodoma „Nepilnamečiams profilio atnaujinimo nuorodos išjungtos. Šį įrašą gali atnaujinti tėvas ar globėjas per šeimos portalą.“
- Kas gali ją nukopijuoti: šis punktas yra profilio meniu Veiksmai (mygtukas ⋮) visiems, kurių rolė leidžia redaguoti žmones.
Patarimas: Jei asmuo jau turi nario portalo prisijungimą, Siųsti prisijungimo nuorodą (tame pačiame meniu) dažnai yra geresnis pasirinkimas: el. paštu išsiunčiama vienkartinė nuoroda, kuri leidžia iškart prisijungti, ir asmuo gali atnaujinti savo duomenis skiltyje Mano profilis.